Sparekassen Thy og Krone Kapital er flyttet ind

I tidernes morgen blev der langet breve, pakker og frimærker over disken på Jernbanegade 16 i Nykøbing. Den tid er for længst forbi. Idag er det leasingaftaler, kassekreditter og god rådgivning, der er i fokus.

Krone Kapital har eksisteret siden 2000, og har alle år haft base i Nykøbing. Sparekassen Thy er medejere af Krone Kapital og sparekassens afdeling i Nykøbing er nu sammen med Krone Kapital flyttet ind i det gamle posthus. Her er de klar til at fortsætte væksten sammen.

Behov for mere plads
De seneste måneder er lokalerne blevet tilpasset til de nye behov. Krone Kapital har fået god plads til de 30 medarbejdere og Sparekassen Thy er på plads med fire medarbejdere samt skriveborde, der bruges ad hoc.

– Vi er her fast to dage i ugen. Men, aktivitetsniveauet er stigende, og det betyder, at vi langt de fleste dage er tilstede i huset. Det er en god udvikling, og vi fornemmer allerede, at vores nye placering i Nykøbing har givet ekstra opmærksomhed omkring Sparekassen Thy, udtaler områdedirektør – erhverv, Nikolai Krogh-Hansen i en pressemeddelelse.

Receptionen er udskudt
Planen var at invitere til reception i starten af september. Men på grund af corona-situationen er det receptionen udsat på ubestemt tid.

– Det er rigtig ærgerligt. Vi må se, hvornår muligheden opstår for en reception. Men heldigvis har vi jo åbent hver dag, og såvel kunder som nye kunder er altid meget velkomne, fortæller Krone Kapitals direktør, Peter Christensen.

Forfatter

Related posts

Top