Køb en Thy Rock-billet og vind 5.000 kroner

Der er mulighed for en ekstra pakke under juletræet i år, hvis du køber en billet ti Thy Rock 2022.

Blandt alle, der i december køber en billet, trækkes der nemlig lod om et gavekort på 5.000 kroner til Vi Elsker Thy.

På næste års musikprogram står bl.a. The Script, Dizzy Mizz Lizzy, L.O.C., Carpark North, Hjalmar, Gnags, Drew Sycamore og Italobrothers. Dertil kommer endnu et par håndfulde navne, der offentliggøres den kommende tid.

– Vi tør godt garantere et Thy Rock 2022 på et højt niveau med de fedeste navne og den største fest nogensinde, garanterer Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.

– Det bliver en Thy Rock som vi kender den fra før pandemien med masser af god musik, bredt udvalg af madboder og drinksbarer og så videre. Vi vil gøre alt for at skabe ”festernes fest”, når Thy Rock kommer tilbage i 2022, tilføjer han.

Sparekassen Thy har igennem mange år bakket op om Thy Rock – og gør det stadig.

– Thy Rock er en vigtig kulturinstitution i Thy. De samler hvert år 10.000 gæster omkring musikken, hyggen og samværet. Det vil vi gerne være med til at sikre, og hjælper gerne på vej med en hjælpende hånd, så alle kan se frem til juni 2022, hvor Thy Rock igen skaber rammerne for kultur, hyggen og samværet, siger Jakob Madsen, der er områdedirektør for Marketing i Sparekassen Thy.

Dem der køber billet i perioden fra den 2. december til den 22. december 2021, er med i lodtrækningen om de 5.000 kroner, der er doneret fra Sparekassen Thy.

Foto: Søren Mygind

Forfatter

Related posts

Top