Sparekassen Thy nedlægger kassefunktionen i flere afdelinger

Sparekassen Thy har besluttet at nedlægge kassefunktionen i afdelingerne i Frøstrup, Hundborg, Koldby og Hvidbjerg.

Kassefunktionen i afdelingerne i Ulfborg, Holstebro, Aulum, Struer, Hurup og Hanstholm vil fremover have delvist åbent. Det vil sige fra kl. 13 og frem til lukketid. Det oplyser sparekassen i en pressemeddelelse.

– Antallet af kassetransaktioner har gennem flere år været faldende, og de nyeste pengeautomater udfører nu flere funktioner med mulighed for indbetaling af kontanter og udbetaling af Euro, står der bl.a. i pressemeddelelsen.

Samtidig har Corona-krisen vist, at kunder, der tidligere har været meget kontantorienteret, nu er blevet meget mere fortrolige med betalingskortene og de mange gode selvbetjeningsmuligheder.

Det bliver således alene en fuldtidsåben kassefunktion på hovedkontoret i Thisted. Ændringerne træder i kraft 6. juli. Afdelingerne i Viborg, Herning, Thisted Erhverv og Nykøbing Mors fortsætter som hidtil uden kassefunktion.

– At vi ændrer kassefunktionen påvirker ikke tilgængeligheden til afdelingerne. Dørene er åbne, og vi afholder rådgivningsmøder nærmest døgnet rundt. Derudover vil det være muligt at afhente forudbestilte byttepenge og et udvalg af de allermest gængse valutaer. Bestillingerne kommer til at foregå via NetBanken fortæller direktør Ole Beith og fortsætter:

– Vi har fuld forståelse for, at ændringen af kasserne kan være lidt ærgerlig for nogen af vores kunder. Derfor vil også vi have fuld fokus på at hjælpe de kunder, vi oftest ser i kasserne. Vi ønsker at gøre dem trygge og fortrolige med brugen af mobiltelefon og betalingskort som betalingsmidler og adgang til kontanter via vores pengeautomater.

De medarbejdere, der frigives ved ændring i kasserne, skal fremover hjælpe vores rådgivere, så de kan give kunderne endnu bedre oplevelser.

Forfatter

Related posts

Top