Sidste rundvisninger i det nye teaterhus inden sommerferien

For knap to uger siden flyttede Limfjordsteatret ind i det nybyggede teaterhus på Limfjordsvej. Selv om huset endnu er præget af flytterod, paller med uudpakkede flyttekasser og elektrikere, der skal have de sidste installationer på plads, inviterer teatret alligevel indenfor til nye rundvisninger.

– Vi får utrolig mange henvendelser fra folk, som gerne vil se vores nye hus, og det er vi rigtig glade for. Derfor har vi besluttet at åbne for rundvisninger på den landsdækkende Teatrets Dag 1. juni, siger teaterleder Gitta Malling.

Via Limfjordsteatrets hjemmeside vil man kunne booke sig ind på en tid til rundvisning fra tidlig formiddag og frem. Hver rundvisning varer godt tre kvarter og slutter ved caféen, hvor man kan få en kop kaffe og et stykke kage.

Derudover afholder teatret sæsonens allersidste Hyg & Byg-arrangement om aftenen den 19. juni, hvor rundvisningen bliver suppleret med masser af hygge og overraskende indslag.

– Men her er stor set udsolgt. Det er derfor, vi har valgt at tilbyde en stribe rene rundvisninger lørdag 1. juni. Det er en dag med masser af folk i byen på grund af Skaldyrsfestivalen, og hvor de interesserede har mulighed for at udvide oplevelsen med en rundvisning, siger Gitta Malling.

Hvis ikke man når med på et af de to arrangementer, må man væbne sig med tålmodighed. De næste rundvisninger bliver nemlig først afholdt i forbindelse med den store officielle åbning af det nye Limfjordsteater den 27.-29. september.

– Derudover har vi planlagt nogle faste rundvisningsarrangementer i den næste teatersæson, så alle der har lyst får mulighed for at komme indenfor og høre om byggeriet, siger Gitta Malling.

Det nye teaterhus har kostet 30 millioner kroner og er støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Færchfonden, Lokale og Anlægsfonden samt Morsø Kommune.

Forfatter

Related posts

Top