Salling Group betalte millioner af kroner for kommende Netto-butik i Hurup

Det var langt fra gratis for Saling Group at overtage fire lejemål der tidligere har huset en Meny-købmand i blandt andet Hurup.

Lejemålene blev overtaget fra Jaco Supermarkeder, og af deres regnskab der netop er blevet offentliggjort fremgår det, at prisen for at overtage lejemålene løber op i 30 millioner kroner. Det skriver Dansk Handelsblad.

Salling Group har tidligere oplyst, at lejemålene skulle bruges som en del af koncernens ekspansionsplan for Netto, men ønsker ikke komme nærmere ind på aftalen om de fire lejemål.

– Af gode grunde har vi ikke mulighed for at kommentere på pris, eller hvad en aftale reelt indeholder, og det gælder også i dette tilfælde, siger kommunikationskonsulent i Salling Group Kasper Reggelsen til handelsbladet.

Netto i Hurup åbner til marts
Nu har Salling Group netop åbnet landets største Netto med et salgsareal på 1550 kvm. i den ene af butikkerne, nemlig den i Randers. Den blev bygget i 2013, efter at en brand havde raseret butikken to år tidligere.

Netto er også rykket ind i butikken på Viborgvej i Hasle ved Aarhus. Den er med et salgsareal på 1343 næsten lige så stor som butikken i Randers.

Butikkerne i Hurup og Grenå åbner først i marts. Mens der i Hurup ikke er en Netto i dag, er der allerede en butik i Grenå.

Butikslokalerne bliver ombygget til et nyt Netto-koncept, som i de kommende år bliver udrullet til samtlige 500 danske butikker med et særligt fokus på frugt og grønt, sundhed og nemme måltider samt ny indretning og færre spot-varer.

I starten af året blev det meldt ud, at butikken i Hurup ville åbne i løbet af i år – men åbningen er altså udskudt til marts 2020.

LÆS OGSÅ:

Netto åbner topmoderne butik i Hurup

Foto: Ulrik M. Eriksen

Forfatter

Related posts

Top