Så længe har stærekasserne været ude af drift

Selvom de fleste bilister troligt træder på bremsen når de nærmer sig de to stærekasser på Vilsundvej på Mors, så har stærekasserne ikke blitzet en eneste fartsynder siden i hvert fald juli måned.

Her blev den ene stærekasse nemlig taget ud af drift, mens den anden blev det allerede i løbet af foråret. Det fortæller Vejdirektoratets pressechef Martin Østergaard-Nielsen til LimfjordUpdate.dk.

Som beskrevet i sidste uge, fungerer de to automatiske fartkontroller på Mors nemlig ikke helt optimalt:

– Det skyldes, at vi arbejder på at finde en mere stabil internetløsning til dem, lød det dengang fra Martin Østergaard-Nielsen.

Som det fremgår af den foreløbige evaluering af pilotprojektet med anvendelse af fastmonterede ATK (Stærekasser), som er udgivet i april måned i år, betyder huller i dækningslandkortet, “at enkelte stærekasser mister netværksforbindelsen og derved ikke kan eller har svært ved at få overført data til Rigspolitiet via den centrale server i Vejdirektoratet.”

– Den trådløse internetforbindelse fungerer i langt de fleste stærekasser. Vi har dog oplevet dækningsproblemer på Vilsundvej og på Falster, fortæller Martin Østergaard-Nielsen og fortsætter:

– Stærekassen på Falster er netop blevet forsynet med et kabel for at løse problemet, og det samme skal gøres ved Vilsundvej.

Martin Østergaard-Nielsen tør ikke komme med et bud på hvornår de to stærekasser på Mors er funktionsdygtige igen:

– Det afhænger af, hvor hurtigt vi kan få etableret den faste kabelforbindelse. Men det er den løsning, vi nu sætter i værk, slutter han.

Ustabilt internet: Stærekasser på Mors ude af drift

Forfatter

Related posts

Top