Revision Limfjord opruster 

Revision Limfjord i Struer får nu et stærkt partnerteam, idet Mette Hjorth Bunch tiltræder som partner i Struer. Mette Hjorth Bunch vil med sin mangeårige erfaring fra branchen bidrage til at styrke afdelingen i Struer yderligere.

Hun har 22 års erfaring i revisorbranchen og har arbejdet som revisor hos Revision Limfjord siden 2018. Mette Hjorth Bunch har især fokus på menneskelige relationer og tillidsskabende kommunikation. Derudover har hun en stor interesse for bæredygtighed, hvilket hun yderligere står i spidsen for, hos Revision Limfjord.

– Vi glæder os til at byde Mette Hjorth Bunch velkommen i partnerkredsen her i Struer. Vi er sikre på, at samarbejdet bliver til stor glæde for os og kunderne. Med Mettes mange års erfaring får vi en stærk medspiller i Struer, og så er det et ekstra plus at få en kvinde ind som partner, da der desværre ikke er så mange kvinder på leder- og partnerniveau i vores branche på trods af, at der generelt er mange kvinder i revisorbranchen, siger revisor og partner Klaus V. Pedersen.

At der kommer endnu en partner til, i Struer, vil betyde en endnu stærkere partnerkreds, et nyt ansigt i Struer, samt at der vil være plads til et endnu større kundefokus og øget fokus på kundeservice.

– Jeg går meget ydmygt og spændt til mine nye udfordringer og glæder mig til min nye rolle, udtaler Mette Hjorth Bunch.

For Mettes nuværende kunder vil der ikke være nogen ændring, da Mette fortsat vil være der for dem i samme omfang som tidligere.

Forfatter

Related posts

Top