Aflever din brugte computer og støt et godt formål

Langt de fleste af os har gammelt, udtjent og måske ødelagt IT som mobiltelefoner, tablets og pc’ere til at ligge derhjemme.

Men fordi mange frygter, at følsomme data kan havne i de forkerte hænder afleverer vi ikke elektronikken til genbrug og videre anvendelse. Det vil Revision Limfjord gøre noget ved.

– For mange er datasikkerheden et problem, fordi der kan ligge personlige og følsomme data på den gamle maskine – og så kommer de aldrig afsted til genbrug, fortæller Karen Mørkholt, administrerende direktør ved Revision Limfjord.

Derfor har Revision Limfjord indgået et samarbejde med nonprofitorganisationen, NordVirk.

Sammen vil parterne i næste uge indsamle brugt IT-udstyr til gavn for miljøet og samtidig rejse penge til uddannelse af unge autister og andre med udviklingsforstyrrelser. I NordVirk lærer de unge mennesker at håndtere, datarense og istandsætte maskinerne miljørigtigt.

– Netop det forhold, at NordVirk er et uddannelsestilbud til unge med autisme og andre udviklingsforstyrrelser og at der er tale om en nonprofitorganisation, har været afgørende for vores valg af samarbejdspartner. Hvor det er muligt, støtter Revision Limfjord tiltag som underbygger uddannelses- og jobmuligheder for personer, der i længere tid har været uden for arbejdsmarkedet, fortæller Mette Hjorth Bunch, Bæredygtighedsansvarlig ved Revision Limfjord.

Når først elektronikken er blevet renset videresælges den online.

Du kan aflevere din brugte elektronik i en af Revision Limfjords seks afdelinger i Holstebro, Skive, Struer, Hurup, Thisted eller Nykøbing i hele næste uge, hvor der bliver taget imod alt IT-udstyr mellem 9-16 mandag-torsdag og 9-15 fredag.

Forfatter

Related posts

Top