Programmet for Thy Rock 2021 er på plads

Som stort set alle andre festivaler måtte også Thy Rock i år aflyse årets fest.

Datoen for næste år er allerede meldt ud, det bliver weekenden den 25.-26. juni 2021, og nu melder festival-formand også om et færdigt program.

Uden at løfte sløret for et eneste navn endnu, afslører formanden for Thy Rock Hans Peter Jarl Madsen dog, at der vil blive tale om “ikke så få gengangere fra det stærke program, vi havde klar til årets aflyste Thy Rock.”

Til sommerens festival skulle navne som The Script, Lukas Graham, Nik & Jay, Jonah Blacksmith, Carpark North, Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Johnny Madsen Band, Citiboys, Italy Brothers, Ude af Kontrol og John Mogensen Show med Rasmus Bjerg og mange flere have optrådt.

Lige nu afventer han grønt lys fra musikernes side i forhold til at offentliggøre programmet:

Lukas Graham var blot ét af de store navne der skulle have optrådt til Ty Rock 2020. Foto: Rasmus Weng Karlsen, Warner Music

– Musikerne og deres managers sidder også og venter på det præcise indhold af den hjælpepakke, de har fået. Og så længe det præcise indhold af den ikke er meldt ud, kan vi ikke offentliggøre navnene. Men det bliver stort. Rigtigt stort, lover Hans Peter Jarl Madsen.

Gem din billet
Han håber, at alle dem der har købt billet til sommerens Thy Rock vil gemme billetten til næste år hvor de også vil være gyldige.

– Har man ikke mulighed for det, men stadig gerne vil støtte Thy Rock i fremtiden, kan man forære Thy Rock sin billet. Vi kan så sælge den igen. Sidste mulighed er selvfølgelig, at man kan få pengene tilbage for sin billet, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Billetpris fastlåses
Vælger man at få sine penge tilbage, skal man dog være opmærksom på én ting.

– Billetprisen for Thy Rock 2021 bliver ikke billigere end 825 kroner, som de sidste billetter er solgt til. Det vil sige, at har man købt en billet til en billigere pris, vil man skulle købe til den nye pris, hvis man alligevel gerne vil til Thy Rock 2021. Men det gælder kun, hvis man vælger at få sin billet refunderet, understreger Hans Peter Jarl Madsen.

Arkivfoto: Thy Rock

Forfatter

Related posts

Top