Proces med at finde ny erhvervschef sat på pause

Processen med at finde Morsø Erhvervsråd’s nye erhvervschef er sat på pause grundet corona-situationen.

Da ansøgningsfristen udløb i starten af marts havde 24 personer søgt stillingen. De indledende samtaler blev påbegyndt kort tid efter, og bestyrelsesformand Tage Odgaard Nielsen udtalte dengang, at han forventede at kunne præsentere den nye erhvervschef ved udgangen af marts måned.

Men så lukkede Danmark ned:

-Vi er nået så langt med ansættelse af ny erhvervschef, at vi har fundet 4 rigtig gode kandidater, som skal præsenteres for bestyrelsen, men så blev det sat i bero til efter påske på grund af coronavirus, fortæller Tage Odgaard Nielsen og fortsætter:

– Der var iøvrigt meget stor interesse for stillingen. Der var 24 ansøgere, og faktisk var alle meget kvalificerede, så det er næsten blevet et luksusproblem at vælge den rigtige.

Stillingen som erhvervschef på Mors blev ledig da Per Søndergaard kort før jul blev afskediget med øjeblikkelig virkning.

Udover at være nyvalgt formand for erhvervsrådet er han også direktør i virksomheden Frontego der bl.a. producerer bordplader til køkken- og inventarbranchen.

Hos Frontego mærker man ikke det store til krisen – endnu i hvert fald:

– Vi har ordrer nok til og med uge 19, så det er ikke så dårligt, men alt kan jo ske i disse tider, slutter Tage Odgaard Nielsen.

LÆS OGSÅ:

Stor interesse for at blive ny erhvervschef

Foto: Morsø Erhvervsråd

Forfatter

Related posts

Top