Præmier for tusindvis af kroner

Så er startskuddet gået for salget af årets julekalendere i Hurup og i Thisted. Julekalenderne er samtidigt en konkurrence, hvor man hver dag kan vinde præmier for tusindvis af kroner. Overskuddet går til gode formål i lokalområdet.

– Vi har valgt ”Troldemagi i Ashøj” som tema for årets julekalender. Trolden Ask er blevet præcis det trækplaster og varetegn for vores egn, som vi havde håbet på, og er utrolig populær blandt både børn og voksne, fortæller Lars Søndergaard, formand for Hurup Handel.

I julekalenderen i Hurup findes 24 låger med en daglig hovedpræmie til minimum 2.000 kroner. Herudover kan man hver dag rive dagens låge af og indlevere den ved dagens lågesponsor og være med i lodtrækningen om fem gavekort, der hver har en værdi af 200 kroner.

– Overskuddet i år går til vedligehold og så videre af Trolden Ask i Ashøje, til julebelysning i Hurup samt til udviklingen af handelslivet i Hurup. Så overskuddet kommer med andre ord os alle til gode, slår Lars Søndergaard fast.

I år er der 1.000 julekalendere til salg á 100 kroner stykket. Sidste år blev de udsolgt på under en uge. Julekalenderen i Hurup kan købes hos Kjeld Sko, Butik Backstage og MATAS.

Julemagi i Thisted
I Thisted er temaet ”Julemagi i Thisted By” og her sender Thisted By 2.000 julekalendere i handle. Også her er prisen 100 kroner stykket.

I Thisted har man 24 låger med en daglig hovedpræmie til minimum 5.000 kroner. Herudover kan man ligesom i Hurup indlevere de daglige låger hos hver enkelt lågesponsor og være med i lodtrækningen om fem gavekort, der hver har en værdi af 200 kroner.

– Donationer fra vores medlemmer gør, at vi er i stand til at sætte kalendergaver for over 140.000 kroner på højkant. Julekalenderen er fyldt med julemagi og jeg tør godt garantere, at der er præmier for enhver smag, fortæller handelschef Michael Vendelbo.

Årets Thisted-julekalender kan købes hos Føtex og i SuperBrugsen.

– Overskuddet går blandt andet til at investere i vores juleudsmykning og andre ting, der er med til at gøre et besøg i Thisted By endnu bedre for vores mange kunder fra nær og fjern, siger Michael Vendelbo.

Forfatter

Related posts

Top