Pladserne bliver revet væk til Hyg & Byg-arrangementer

Først blev pladserne til Limfjordsteatrets Suppe, Hyg & Byg-arrangement i februar revet væk, så der måtte arrangeres et ekstra-arrangement der afvikles i morgen. Også pladserne til dét arrangement blev revet væk, og derfor blev der føjet et ekstra-ekstra-arrangement til samme samme dag om aftenen. Også til dét arrangement er fuldt booket op.

Derfor er der nu arrangeret yderligere arrangementer i juni.

– Interessen har været så stor, at vi har måttet lave aftale med uddannelsesinstitutionerne om at låne den store kantine til suppe og underholdning, så vi på den måde har kunnet sige ja til endnu flere. Og derfra kan vi dele folk ind på hold til rundvisning i den nye bygning, siger teaterleder Gitta Malling.

Ikke at der ikke er plads nok til de mange mennesker i det nye teaterhus. Men det er stadig en byggeplads, hvor håndværkerne arbejder på højtryk. Så selv om byggeriet skrider hastigt frem, er der fortsat grænser for, hvor meget teatret kan lægge beslag på de nye lokaler.

Rundvisningerne ved torsdagens Hyg & Byg-arrangementer bliver da også de sidste i en længere periode.

– Alle betongulvene skal slibes og behandles. Derfor lukker vi først den ene halvdel af bygningen af et par uger og dernæst den anden – og derefter får vi flyttetravlt i en periode. Men vi åbner for rundvisninger igen på Teatrets Dag lørdag den 1. juni – og har endnu et Hyg & Byg-arrangement den 19. juni. Vi er utrolig glade for den store interesse for vores byggeri, så vi prøver at få alle med, siger Gitta Malling.

Endelig vil der også blive afholdt rundvisninger i forbindelse med teatrets store åbning den sidste weekend i september.

Forfatter

Related posts

Top