Nyudlærte automekanikere fik svendebrevet i hus

På trods af coronasituationen har endnu et hold elever på EUC Nordvests erhvervsuddannelser fået lov at afslutte deres uddannelse med en traditionel svendeprøve.

Denne gang var det seks elever på automekanikeruddannelsen, som skulle bevise deres værd.

Svendeprøverne blev afviklet over to dage, hvor eleverne – under opsyn fra skuemestre og eksaminator – skulle løse opgaver omkring processen i at lave et service på bil samt i fejlfinding på elektronik og motor. Alle seks elever gennemførte og får således tildelt et velfortjent svendebrev.

De nye svende blev efterfølgende fejret så godt, som det nu kunne lade sig gøre under de nuværende restriktioner. Således serverede kantinen en lækker menu for de nyudklækkede svende, ligesom svendenes forældre afslutningsvis fik lov til – på skift – at komme på rundvisning i værkstedet for at se og høre om de opgaver, eleverne havde arbejdet med.

På fotoet se de seks nyudklækkede svende. På billedet er det (fra venstre): Jonathan Kristensen fra HJ-Biler, Mads Brogaard fra Mth Biler, Dennis Husedzinovic Andersen fra Leopardvejens Autohandel, Silas Damsgaard Pedersen fra Brian’s Biler, Emil Luxhøj Thomsen fra JL Automobiler og Thomas Bang Nielsen fra CG Autoteknik.

Forfatter

Related posts

Top