Nye grove anklager rettet mod lokal kroejer

Jens-Peter Skov, der ejer og driver Sallingsund Færgekro på Mors, er igen kommet i mediernes søgelys.

Søndag endte krofatteren på forsiden af Ekstra Bladet, der bragte en lang artikel, hvor flere tidligere ansatte på kroen fortæller om klap i numsen, bid i øreflippen, uopfordret kropsmassage og seksuelt ladede kælenavne.

17 tidligere ansatte, som har været ansat i perioden 1996-2021, på færgekroen fortæller til avisen, hvordan de har måtte finde sig i alt fra seksuel chikane til anden adfærd, som langt overskrider grænserne.

– Det var på næsten alle vagter, at han kom og ragede på mig. På røven, på hofterne, hvor han nu engang lige kunne komme til. Jeg kan også huske engang, jeg stod og skar pålæg, hvor han kom med en champagneflaske, som han ligesom stak op i røven på mig, fortæller dag 22-årige Andreas Jensen, der var bare 16 år, da han i 2016 startede i lære som kok under Jens-Peter Skov, til Ekstra Bladet.

Jens-Peter Skov var i efteråret også i vælten, fordi han var involveret i en mulig straffesag, hvor en mindreårig dreng også var involveret, omhandlende en episode, der skulle have fundet sted i september på et toilet på busterminalen i Nykøbing.

Selvom anklagemyndigheden ad flere omgange har droppet at rejse en sigtelse mod Jens-Peter Skov har moderen til drengen klaget over afgørelserne.

Derfor skal Statsadvokaten nu kigge nærmere på sagen, har Nordjyske tidligere beskrevet.

Jens-Peter Skov stod selv frem i Skive Folkeblad, da anklagemyndigheden første gang valgte at droppe en eventuel straffesag imod ham. Derved bekræftede han selv den offentligt kendte hemmelighed; nemlig at han var mistænkt i sagen fra busterminalen.

Til Skive Folkeblad udtrykte han dengang lettelse over, at sagen imod ham var droppet.

Forfatter

Related posts

Top