Ny takeaway portal for Thy og Mors er i luften

Thy- og morsingboer får nu endnu lettere ved at se de forskellige takeaway-muligheder, der lige nu skyder op rundt omkring i lokalsamfundet.

På portalen Takeaway Thy Mors samles løbende alle steder, der pt. serverer takeaway-mad på grund af restriktionerne i forbindelse med coroa-situationen, hvor der ikke længere må være spisende gæster gæster i restauranter og på cafeer – herunder pizzariaer.

På hjemmesiden kan man hurtigt få et overblik over, hvor man kan bestille mad til afhentning eller levering og gå videre til bestilling hos den enkelte restauratør.

Indtil nu har man skullet følge den enkelte restaurant på Facebook for at se opslag om nye takeaway-menuer, så med den nye hjemmeside er håbet, at det bliver lettere og mere overskueligt at se alt det, man kan vælge imellem.

– Hjemmesiden skal gøre det nemmere for thyboer og morsingboer at se alt det lækre mad, der lige nu kan tages med hjem, så endnu flere kan støtte op om de lokale madsteder ved at købe takeaway netop nu, fortæller Elisa Grauenkjær fra reklamebureauet Vizuall med base Thy, som har stillet hjemmesiden gratis til rådighed som en håndsrækning til den trængte restaurationsbranche.

– Vi har prioriteret at få siden i luften så hurtigt som muligt. Vi ved, at det ikke er alle, der er med, så må de meget gerne kontakte os, så de kan komme på, slutter Elisa Grauenkjær.

LÆS OGSÅ:

Ny digital gågade lanceres i Thy

 

Forfatter

Related posts

Top