Ny digital gågade lanceres i Thy

Når klokken slår 12 mandag den 30. marts ser en ny webshop dagens lys. Der er ikke tale om en helt almindelig webshop, men en webshop hvor alle butikker i Thy har mulighed for at sælge deres varer online ét sted – en slags digital gågade om man vil:

– Det bliver en visuel shoppetur, hvor du handler, præcis som i en normal webshop, men med lokale butikker, fortæller Radiochef for Radio Limfjord, Allan Josefsen, som står bag den nye webshop.

Webshoppen er Radio Limfjords forsøg på at hjælpe de lokale butikker til stadig at kunne sælge varer under den igangværende corona-krise.

Samlet løsning
Udviklingen af LimfjordShop, som webportalen kommer til at hedde, startede i sidste uge, og allerede inden lanceringen har 20 butikker i både Hurup, Hanstholm og Thisted tilmeldt sig:

– Webshoppen er bygget som en webshopløsning til de lokale butikker under handelsstandsforeningerne på Mors og i Thy, fortæller Allan Josefsen.

På Mors har man dog valgt at gå i en anden retning, og har indgået et samarbejde med et marketingbureau fra Køge, men i Thy er Thy Detailforum, der er et samarbejde med handelsforeningerne i Hurup, Hanstholm og Thisted, repræsenteret på LimfjordShop.dk.

Forlænget salgskanal
Handelschef i Thy Detailforum, Michael Vendelbo, udtaler:

Handelschef i Thy Detailforum, Michael Vendelbo. Pressefoto

– Nu giver vi for alvor thyboerne muligheden for at støtte lokalt. Webshoppen er ikke tiltænkt som konkurrence mod den eksisterende nethandel, men som en forlænget salgskanal lokalt.

Radio Limfjord’s online-afdeling styrer alt det administrative i shoppen, herunder oprettelse af kunder og varer, fakturering, fragt og alt andet der nu følger med det at drive en webshop.

– Det betyder også, at de medvirkende butikker bliver en del af en kæmpe markedsføringsmuskel, med annoncering på vores tre radiokanaler (Radio Limfjord, Limfjord Mix og Limfjord Slager, red) samt på vores nyhedssite LimfjordUpdate.dk

Alt samlet i én kurv
Når man som kunde besøger webshoppen skal det være så nemt som overhovedet muligt. Derfor lægges alle varer i én kurv, uanset hvor mange forskellige butikker man handler i. Derudover er der naturligvis i alle handler inkluderet gratis fragt.

– Vi føler selv, at vi har lavet en super god cocktail, og håber at det kan hjælpe de lokale butikker godt i gang med at sælge varer online, fortæller Allan Josefsen der slutteligt tilføjer, at tanken er at køre webshoppen videre på den anden side af corona-krisen.

LimfjordShop.dk går i luften på mandag kl. 12.

Forfatter

Related posts

Top