Ny forkvinde for LAG Thy-Mors kommet godt fra land

I sommers blev Anette Qvistgaard valgt som ny forkvinde for LAG Thy-Mors, som årligt uddeler flere millioner kroner i Thy og på Mors.

Alle opgaver har været spændende fortæller hun, og roser indsatsen fra det hold, som udgør den øvrige bestyrelse:

– Det er tydeligt at mærke, at medlemmerne af bestyrelsen er personer, der brænder for udviklingen i Thy og på Mors. Det er personer, som oprigtigt er interesseret i at forbedre levevilkårene og bidrage til udviklingen. Det er virkelig et privilegium, at få lov at sidde ved bordenden af sådan en bestyrelse, fortæller hun.

Det glæder hende også, at de nye medlemmer har fået en god oplevelse med bestyrelsesarbejdet.

Et af de nye bestyrelsesmedlemmer er Gry Hammer Johansen Skaarup der til daglig arbejder ved Frivilligcenter Mors. Hun tiltrådte bestyrelsen tilbage i marts 2021. Hun føler sig godt modtaget, og at hun er blevet godt klædt på til den vigtige opgave.

– Tak til bestyrelse og forretningsudvalg for at gøre det trygt og let at komme ind som ny. Det har været en rigtig fin proces, hvor vi er kommet godt omkring. Det var svært på forhånd at vide, hvordan sådan et indstillingsmøde egentlig foregår, og det har bare vist sig at være et åbent og venligt forum at være ny i, siger Gry Hammer Johansen Skaarup.

Søger tre nye til bestyrelsen
Om kort tid inviterer LAG Thy-Mors til generalforsamling.

Der kommer således en åbning for andre passionerede personer at indgå i bestyrelsen. Grundet sygdom og et frafald er der tre nye pladser i bestyrelsen.

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes den 28. oktober 2021.

Forfatter

Related posts

Top