Ny cheftræner for ligakvinder er på plads

FC Thy-Thisted Q har fundet afløseren for den nuværende cheftræner Torben Overgaard, der ikke får forlænget sin kontrakt.

Klubben har indgået en aftale med med Allan Drost, der senest har været cheftræner for Vejle Boldklubs damehold. Det fremgår af en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

– Først og fremmest glæder jeg mig til at blive en del af en klub, som har udviklet sig kolossalt i løbet af de seneste 3 år samt til at videreføre det flotte arbejde, som har bragt truppen dertil, hvor den er i dag, udtaler Allan Drost.

Allan Drost starter i FC Thy-Thisted Q til januar.

Torben Overgaard har stået i spidsen for holdet siden starten i 2017, hvor holdet spillede i 1.division. Kort tid efter rykkede holdet op i landets bedste fodboldrække, hvor man flere gange har drillet de store hold.

På klubbens hjemmeside fremgår det også, at Torben Overgaard ikke længere er sportschef i klubben – en rolle, som han overtog efter Regin Iversen i august måned på grund af omstruktureringer i klubben. Ny sportschef Per Nørgaard, der også er formand for klubben.

Foto: Helena Nørgaard Fuglsang

Forfatter

Related posts

Top