Nu kan der nomineres til lokal arbejdsmiljøpris

Til efterårets uddeler Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest i Nykøbing igen sin lokale arbejdsmiljøpris på i alt 25.000 kr.

Sidste år lykkes det kun at få uddelt den individuelle pris på 5.000 kroner, og derfor er man allerede nu i gang med at opfordre virksomheder til at søge.

– Sidste år modtog vi tre indstillinger til den individuelle pris. Det håber vi på også at få i år – og gerne flere. Samtidig krydser vi fingre for, at flere får øjnene op for, at der også er en virksomhedspris på i alt 20.000 kroner, fortæller direktør Thomas Rosenkrands.

Den individuelle pris gives til en ansat, der har gjort eller gør en forskel for arbejdsmiljøet på sin arbejdsplads. Prisen består af et kontant beløb på 5.000 kroner. Sidste år løb Skive Kommunes regnskabsleder Anette Vernegaard Andersen med prisen.

Virksomhedsprisen gives til en virksomhed, der har gjort eller gør en forskel for de ansattes arbejdsmiljø. Prisen består af et kontant beløb på 5.000 kr. samt et klippekort til ydelser hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest på 15.000 kr.

– Det er oplagt at dette års pris kan påskønne en af de mange COVID-19 indsatser, der er gjort eller bliver gjort. Men arbejdsmiljøprisen kan ligeså vel være relateret til andre indsatser inden for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, lyder det fra Thomas Rosenkrands.

Bag arbejdsmiljøprisen står fonden, som ejer arbejdsmiljøcentret.

Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top