Rosenkrands klar med ny udgivelse

Forfatter Thomas Rosenkrands, der indtil april måned sidste år var direktør for Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest i Nykøbing, er klar med sin sjette udgivelse.

Denne gang er der hverken tale om spændingsroman, børnebog eller historisk landsbyportræt. I stedet er det en personlig fortælling om, hvordan han har fundet sin egen vej til at smide overflødige kilo og komme i topform på trods af sine 50+ år.

– Under Coronanedlukningen var der mange, der fik lidt ekstra kilo på sidebenet. For mig gik det den stik modsatte vej, fortæller han.

Allerede året før havde han besluttet sig for at komme i form, selvom han også før coronanedlukningen var i rimelig kondition. Men så besluttede han sig for at se, om han kunne blive hurtigere på cykel ved at smide nogle kilo. Det endte med en del kilo, mere fart over feltet og behov for en fornyet garderobe.

– Det er nogle ret simple greb, der skal til for at opnå varigt vægttab. Og det vil jeg rigtig gerne dele med andre og inspirere til en livsstil med plads til fristelser, men med mere energi og velvære, fortæller Thomas Rosenkrands.

Bogen hedder “Sådan blev jeg pænt rynket og knoglet”; en lille let sag på 38 sider. Bogen finde som ebog og fysisk bog. Den kan bestilles online hos både boghandlere og hos forfatteren eget forlag, TR Consult.

Thomas Rosenkrands har tidligere udgivet bøgerne ’Hold da helt ferie’, ’En mand og hans Skilde’,’Durups DNA’, ’Alt har sin pris’ og ’Bogen om Jebjerg’. Han har selv skrevet de fire, mens børnebogen ’En mand og hans Skilde’ er illustreret og skrevet af hans datter, Lærke.

Foto: Bertel Bolt

Forfatter

Related posts

Top