Nu indvies det nyrenoverede Morsø Sundhedshus

Idag indvies den nyrenoverede forhal i Morsø Sundhedshus ved en lille festlighed for husets lejere og ejere.

Ved indvielsen vil bl.a. regionrådsmedlem Lauge Larsen (S), der er formand for bestyrelsen for Den Erhvervsdrivende Fond Morsø Behandlerhus samt regionsrådsmedlem Peter Therkildsen (V) og kommunalbestyrelsesmedlem Henning Sørensen (V) fra Morsø Kommune, være tilstede.

Renoveringen består bl.a. af et farveskift på indgangspartiet fra sygehusblå til antrazitgrå, nye lofter, flytning af uhensigtsmæssigt placerede døre og åbninger i vægge og ikke mindst ny og meget bedre skiltning. Derudover er der foretaget et generelt facelift fra 80’er-stil til et moderne udtryk.

Prisen blev beregnet til 600.000 kr., og derfor søgte Region Nordjylland om et tilskud på 500.000 kr. hvortil en egenfinansiering på 100.000 kr. blev lagt oveni.

Sundhedsministeriet bevilligede de ansøgte midler og i det sene efterår 2019 gik håndværkerne i gang med arbejdet. Undervejs stod det klart, at der ikke blev midler til nye møbler i venteområdet, og derfor besluttede Den Erhvervsdrivende Fond Morsø Behandlerhus, som indgår i husets ejerforening sammen med Region Nordjylland og Morsø Kommune, at fonden bevilligede et beløb til indkøb af nye møbler på 35.000 kroner.

Arkivfoto: Region Nordjylland

Forfatter

Related posts

Top