Motorcyklist dræbt i trafikulykke

En mandlig motorcyklist har mistet livet efter en trafikulykke på Oddesundvej syd for Thisted.

Det fortæller vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi. En motorcyklist og en bilist har været involveret i ulykken.

– Det er en på motorcykel, som er kommet alvorligt til skade. Så er der en udenlandsk bilist i et udenlandsk køretøj, sagde vagtchefen mandag omkring klokken 9.

Lidt senere på morgenen lyder meldingen, at manden er afgået ved døden, og mandens nærmeste pårørende er underrettet. I følge Nordjyske er der tale om en 37-årig mand fralokalområdet.

Tidligere forlød det, at der var tale om en person på en scooter, men der er retteligt tale om en motorcykel. Den udenlandske bilist er ikke kommet alvorligt til skade, og han er blevet afhørt af politiet.

Ulykken skete, da bilisten kom kørende ad hovedvejen og ville svinge til venstre.

– Som det ser ud, kommer bilisten kørende mod nord og motorcyklisten mod syd. Og så foretager bilsten sig et venstresving ind over og rammer motorcyklisten, siger Lars Even.

En bilinspektør har desuden været tilkaldt for at forsøge at kaste lys over omstændighederne ved ulykken.

Politiet fik melding om ulykken 05.49, og det oplyste omkring klokken 06.30 på Twitter, at der var sket en trafikulykke på Oddesundvej ud for Næstrupvej. Det ligger to kilometer syd for Thisted.

På grund af ulykken blev Oddesundvej spærret, og der var omkørsel via Åsvej. Vejen blev senere på morgenen genåbnet.

/ritzau/

Foto: Line Bloch Klostergaard

Forfatter

Related posts

Top