Ven til trafikdræbt kommer med klar opfordring

Det var en 23-årig mand fra Skive, der natten til søndag mistede livet i en trafikulykke på Mors.

Politiet fik meddelelsen om ulykken klokken 00.50, og redningsmandskab fra både Mors og Salling blev sendt afsted til ulykkesstedet på Kløvenhøj ved Redsted. Der var nemlig meldinger om flere tilskadekomne.

Foruden den 23-årige fører af bilen befandt der sig også to lokale piger på 15 og 17 år samt en 20-årig mand fra Viborg i den forulykkede bil.

Den 23-årige blev dræbt på stedet da bilen kørte ind i et træ. De tre pasagerer kom alvorligt til skade, men er uden for livsfare.

Mange har været forbi med en sidste hilsen til den dræbte 23-årig mand fra Skive. Foto: Presse-fotos.dk

Mange af den dræbtes venner besøgte søndagen igennem det sted, hvor han mistede livet. En af dem var Nikolaj Larsen fra Roslev, som i kølvandet på den ulykkelige situation har et godt råd til til særligt unge mænd:

– Jeg vil fraråde unge knejter at ligge og køre retarderet, som vi andre har gjort. Det ender bare galt. Tænk på, at der er nogle, der holder virkelig meget af jer, siger han til TV Midtvest.

En bilinspektør skal årsagen til ulykken nærmere. Politiet har en teori om, at for høj fart er en faktor, der har spillet ind.

LÆS OGSÅ:

Ung mand dræbt i ulykke på Mors

Foto: Presse-fotos.dk

Forfatter

Related posts

Top