Morsø Kommune hylder Årets Frivillige for første gang

Den 22. marts er frivillige ildsjæle fra hele Morsø Kommune er inviteret til frivilligfesten ”Sammen er vi bedst 2019” i Sparekassen Thy Arena|Mors i Nykøbing. Clement Kjersgaard vil føre publikum gennem en festaften med hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og masser af underholdning.

Det er Morsø Kommune, der står bag ”Sammen er vi bedst 2019”, og det er første gang, at begivenheden finder sted.

– En enig kommunalbestyrelse har besluttet at fejre alle øens frivillige og foreninger med et festligt arrangement i Arenaen, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V), Morsø Kommune, og tilføjer:

– Frivilligfesten er en anerkendelse af den store indsats, de alle yder for at gøre en forskel for andre borgere på Mors. Vi håber, at mange vil deltage i arrangementet.

Pris uddeles for første gang
I løbet af aftenen uddeler Morsø Kommune prisen ”Årets Frivillig”. Det er første gang, kommunen uddeler prisen, der er en hædring af en enkeltperson eller en forening, som har gjort en ekstraordinær indsats inden for frivilligområdet på Mors. Alle borgere på Mors kan nominere kandidater til ”Årets Frivillig”. Juryen består af borgmester og udvalgsformænd.

Alle borgere på Mors kan indstille det forgangne års sportsmestre via www.mors.dk/sportsmestre2018

Konferencier Clement Kjersgaard vil føre de omkring 350 gæster gennem en festaften med spisning, show, prisoverrækkelser og hædring af sportsmestre. Foto: Kulturmødet

Festaftenen er også en hædring af sportsmestre, der i det forgangne år har vundet medaljer ved et jysk, nordjysk, dansk, nordisk, europæisk eller verdensmesterskab. Der kan indstilles personer eller hold, der er tilknyttet en klub eller forening på Mors. Desuden kan personer, der er bosat på Mors eller medlem af en klub eller forening uden for Mors, på samme vis indstilles.

Udover hædring af frivillige ildsjæle og sportsmestre byder ”Sammen er vi bedst 2019” på masser af underholdning i salen og på scenen. Programmet er klar sidst i januar.

Der er omkring 350 pladser med spisning i Arenaen. Festmiddagen består af en to-retters menu leveret af Sallingsund Færgekro, mens drikkevarer købes separat. Billetter til ”Sammen er vi bedst 2019” sættes til salg efter først til mølle-princippet. Billetprisen er 150 kr. pr. person.

Salget af billetter sker på www.mors.dk fra sidst i januar 2019.

Forfatter

Related posts

Top