Morsø Kommune hædrer ildsjæle og foreninger

Frivillige ildsjæle fra hele Mors er inviteteret med til Frivilligfesten 2020, der byder på hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og underholdning.

Det er Morsø Kommune der står bag festivitasen der finder sted for andet år i træk.

– Festaftenen er et velfortjent skulderklap til alle vores frivillige og sportsmestre og minder os om de mange, der gør noget ekstra for vores lokalområde, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V), Morsø Kommune.

I løbet af aftenen vil Morsø Kommune bl.a. uddele priserne Årets Frivillig og Årets Forening.

– Efter Frivilligfesten 2019 blev det besluttet, at Årets Frivillig bliver til to priser, fordi vi gerne vil have fokus på både de enkelte ildsjæle og foreninger, der løfter i flok, siger Hans Ejner Bertelsen.

Alle borgere på Mors kan i januar nominere kandidater til kommunepriserne Årets Kunstner 2019, Årets Frivillig 2019 og Årets Forening 2019. Derudover vil Kulturelt Samvirke på Mors overrække Kulturius, og DH Morsø overrækker Handicapprisen.

Clement Kjersgaard vil igen i år føre gæsterne gennem en festlig aften med spisning, show, og prisoverrækkelser.

Derudover kan alle borgere på Mors indstille det forgangne års sportsmestre til hædring og diplomoverrækkelsen, hvis de har hjembragt en anerkendt mesterskabstitel: Det er jysk og dansk mester eller medaljer til nordisk, europæisk og verdens mesterskaber. Der kan indstilles personer eller hold, der er tilknyttet en klub eller forening på Mors. Desuden kan personer, der er bosat på Mors og medlem af en klub eller forening uden for Mors, på samme vis indstilles.

Udover hædring af frivillige ildsjæle og sportsmestre byder aftenen på masser af underholdning på scenen og i salen. Programmet er klar i løbet af januar 2020.

Der er omkring 500 pladser med spisning i Arenaen. Festmiddagen består af buffet samt kaffe og kage leveret af Sallingsund Færgekro, og drikkevarer købes separat. Billetter til Frivilligfesten 2020 sættes til salg efter først til mølle-princippet. Billetsalg åbner på kommunens hjemmeside 27. januar kl. 10:00.

Frivilligfesten holdes i Sparekassen Thy Arena|Mors i Nykøbing fredag den 20. marts 2020.

Forfatter

Related posts

Top