Morsø Kommune: Grundighed er vigtigere end hurtighed

Statsminister Mette Frederiksen meddelte i aftes, hvordan første fase af genåbningen af Danmark kan forløbe efter nedlukningen som følge af COVID-19.

Her kom det bl.a. frem, at de yngste skoleelever kan starte i skole igen efter påske.

– Grundighed er vigtigere end hurtighed – også når vi taler om åbning af Skoler og Dagtilbud i Morsø Kommune, skriver kommunen på sin facebook-side.

– Det er vigtigt for os at fortælle, at det er en bunden opgave fra staten – som vi skal følge.

Udmeldingen fra statsministeren betyder, at Skoler og Dagtilbud i Morsø Kommune igen åbner for en tilstedeværelse for børn i dagplejen, vuggestuen og børnehaven og for elever i skolen fra 0. til og med 5. klasse.

– Vi er allerede gået i gang med planlægningen af genåbningen, som skal være helt på linje med sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring de fysiske rammer, hygiejnen og adfærdsmønstre, skriver Morsø Kommune.

Men morsingboerne skal væbne sig med tålmodighed lyder opfordringen:

– Der vil gå tid, før vi kan præsentere en plan for genåbningen for Kommunalbestyrelsen, som skal tage den endelige beslutning om, hvordan den endelige genåbningsplan bliver.

– Det allervigtigste er, at vi skaber tryghed omkring genåbningen af skolerne og dagtilbuddene for alle børn, elever, forældre og ansatte i Morsø Kommune.

– Vi kan ikke love, at planen for genåbningen er klar inden påske. Vi kan til gengæld love, at vi melder en velovervejet plan ud straks, den er lagt og besluttet, slutter kommunen sit opslag på det sociale medie.

Forfatter

Related posts

Top