Morsø Festival krydser fingre

– Vi afventer stadig nyt fra Kulturministeriet.

Ordene kommer fra Johnny Markussen, der er med til at arrangere den traditionsrige Morsø Festvial. I modsætning til mange andre festivaler, har man på Mors endnu ikke helt mistet håbet i forhold til at kunne afvikle årets fest på Outrup Stadion.

– De (Kulturministeriet, red.) har lovet et der vil komme nyt lige efter de 21 maj, siger Johnny Markussen.

Med de retningslinjer, som blev offentliggjort i starten af maj – og som fik bl.a. Thy Rock til at aflyse – gør det muligt, at afvikle Morsø Festival. Johnny Markussen er dog ikke optimist:

– Med de retningslinjer, som der ligger i øjeblikket med max. 500 mennesker i hver sektion, med eget toilet, bar, scene osv. er det ikke muligt. Folk skal være i samme sektion hele dagen; dette vil jo gøre at man ikke kan snakke med gamle venner og bekendte, som jo er en del af festivalen, fortæller han.

Han håber, at der på fredag åbnes op for et scenarie, der giver mulighed for at hver sektion må rumme op til 2.000 personer fra august.

Indtil der bliver meldt noget ud er håbet er altså stadig lysegrønt – men på et tidspunkt, bliver arrangørgruppen nødt til at træffe en endelig beslutning:

– Midt i juni, svarer Johnny Markussen på spørgsmålet om hvornår der er deadline.

Morsø Festival er planlagt til den 21. august.

LÆS OGSÅ:

Morsø Festival præsenterer Hjalmer som hovednavn

Foto: Morsø Festival

Forfatter

Related posts

Top