Mors-Thy Håndbold og Jesperhus forlænger samarbejdet

Jesperhus har forlænget sit engagement i Mors-Thy Håndbold, og fortsætter som Ekslusiv Partner i klubben frem til sommeren 2024.

– Det har været helt naturligt for os at forlænge aftalen. Vi har valgt at gøre det for en treårig periode i lighed med andre store sponsorer bl.a. Thisted Forsikring og Sparekassen Thy. Det giver klubben mulighed for at planlægge flere år frem, da man kender økonomien, og det giver os mulighed for målrettet at lave en indsats, hvor vi får mest muligt ud af samarbejdet, udtaler Peter Overgaard, der foruden er være direktør for Jesperhus også er bestyrelsesformand i Mors-Thy Håndbolds erhvervsklub.

Hos Mors-Thy Håndbold glæder den nytiltrådte administrerende direktør Hans Peter Jarl Madsen sig over aftalen med Jesperhus:

– Jesperhus har været med fra starten og er en utrolig vigtig lokal spiller. Vi er selvfølgeligt glade for forlængelsen af aftalen og det skulderklap det er, at aftalen forlænges i tre år. Længerevarende aftaler en godt for klubben og er med til at skabe ro og stabilitet, og det har vi behov for, siger han.

LÆS OGSÅ:

HP bliver ny administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold

 

Forfatter

Related posts

Top