HP bliver ny administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold

Efter fem år som en del af ledelsen i Mors-Thy Håndbold stopper Henrik Hedegaard som sportsdirektør for klubben.

Det oplyser Mors-Thy Håndbold i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at bestyrelsen samtidig har udnævnt den nuværende salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen (HP) til ny administrerende direktør. Han tager med andre ord over efter den afgående administrerende direktør Per-Flemming Laursen.

Årsagen til hvorfor Henrik Hedegaard stopper fortæller pressemeddelelsen intet om. Adspurgt direkte om årsagen til at han stopper svarer Henrik Hedegaard, at han ingen kommentarer har til bruddet med klubben lige nu.

– Henrik Hedegaard har ydet en fantastisk indsats for Mors-Thy Håndbold og hans store engagement har været medvirkende til, at vi fortsat er i landets bedste håndboldliga. Posten som Sportsdirektør i Mors-Thy Håndhold en kæmpe udfordring blandt andet på grund af vores placering i landet, størrelsen på vores spillerbudget og så videre. Den post har Henrik udfyldt på forbilledlig vis, siger Lars Erik Nielsen.

Den afgående sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard. Foto: Mors-Thy Håndbold

Bestyrelsen er allerede i gang med at finde en ny afløser til Henrik Hedegaard.

– Vi har sat processen i gang og forventer en hurtig afklaring. Vi bruger samtidigt muligheden til at udvikle vores bagvedliggende organisation i Mors-Thy Håndbold. Dette arbejde berører ikke trænerstaben. Jonas Wille og Lars Krarup (trænerteamet, red.) har bestyrelsens fulde opbakning. Det havde de i går, det har de i dag og det har de også i morgen, slår Lars Erik Nielsen fast.

Om Hans Peter Jarl Madsen siger bestyrelsesformanden følgende:

Bestyrelsesformand i Mors-Thy Håndbold Lars Erik Nielsen. Pressefoto

– HP har et fantastisk netværk og har stor erfaring i at drive projekter, der er en kombination af frivillige og lønnede medarbejdere bl.a. i forbindelse med Thy Rock, ligesom han har ledererfaring efter 25 års ansættelse på Dragsbæk. HP har ydet en fantastisk indsats i de tre år, han har været først salgschef og senere salgsdirektør i Mors-Thy Håndbold, og vi er sikre på, at han er den helt rigtige person til at stå i spidsen for en fortsat solid og bæredygtig udvikling af selskabet.

Han roser samtidigt afgående adm. dir. Per-Flemming Laursen for en fantastisk og stor frivillig indsats for Mors-Thy Håndbold.

– Per-Flemming har med sikker hånd, styret klubben ind i roligt vande og efterlader en sund og velfungerende klub med orden i økonomien. Han har været ansat en enkelt dag om ugen, da direktørfunktionen i Mors-Thy Håndhold har været delt ud på Sportsdirektøren og Salgsdirektøren. Per-Flemming har været tovholder på vores organisatoriske udviklingsplaner, og det har hele tiden været sådan, at han ville træde tilbage, når en ny organisation var klar og det er så der, vi er på vej hen nu, påpeger Lars Erik Nielsen.

Hans Peter Jarl Madsen fortsætter desuden med ansvaret for sponsorer og events sideløbende med posten som administrerende direktør.

Forfatter

Related posts

Top