Mikkel Svane kåret som Årets Ungleder på Mors

Lørdag formiddag og nogle timer frem blev priserne til Årets Kunstner, Årets Frivillig, Årets Forening og Årets Ungleder på Mors uddelt.

Priserne skulle have været uddelt til Frivilligfesten, som dog blev aflyst på grund af corona.

Årets Ungleder
På Mors bor der også mange unge, som yder en stor frivillig indsats. Blandt de indstillede kandidater er der fundet en modtager til prisen som Årets Ungleder. Prisen uddeles i samarbejde med DGI og blev uddelt af formand for Folkeoplysningsudvalget, Poul Overgaard.

Prisen går til Mikkel Svane fra Morsø HK.

Poul Overgaard roste Mikkel Svane for den fine indsats og kom i sin tale ind på noget af det, som er skrevet i indstillingen fra Morsø HK, da Mikkel var træner for U13 drenge. I dag er Mikkel Svane træner for U15. I indstillingen nævnes det, at han går til opgaven med seriøsitet samtidig med at det skal være sjovt at gå til håndbold. Han træner sammen med en “voksen”, men han kan sagtens have drengene selvstændigt, når hans makker er forhindret.

– I indstillingen står der også om dig, at det er tydeligt, at drengene er glade for Mikkel, og han kan rumme alle type spillere uanset niveau. Mikkel er en stabil ung fyr, som man kan regne med til at hjælpe ved andre arrangementer i klubben. Forsæt den gode indsats og god vind, Mikkel, lød det fra Poul Overgaard, da han overrakte den dygtige ungleder et diplom med 2500 kr., en pokal, DGI’s årets Ungleder trøje.

Forfatter

Related posts

Top