Midtvejs-vælgermøde i Klitmøller

Der er nu to år til næste kommunalvalg, og vi er således midtvejs i den igangværende valgperiode. Den første med Alternativet repræsenteret i kommunalbestyrelsen i Thisted. I den anledning inviterer Alternativet Thy-Mors til et midtvejsvælgermøde i Klitmøller i morgen aften.

– Ved kommunalvalget blev Alternativet på ganske få valgsteder i Thy det tredjestørste parti. Et af stederne var Klitmøller, og derfor synes vi, det ville være naturligt at holde et midtvejsvælgermøde i netop Klitmøller, siger Joachim Plaetner Kjeldsen, der er Alternativets repræsentant i kommunalbestyrelsen.

Programmet for midtvejsmødet er dels et tilbageblik og status på de første to år i kommunalbestyrelsen – sejre, nederlag og læring – og dels et kig frem mod de resterende to år af valgperioden frem til næste kommunalvalg.

– Vi håber at få en god debat og feedback, og så håber vi at kunne få nogle gode bud på vigtige lokapolitiske dagsordner i de kommende år, for eksempel på, hvordan vi lokalt kan arbejde med FN’s Verdensmål, natur, klima, innovation og bosætning, siger Joachim Plaetner Kjeldsen.

Vælgermødet finder sted torsdag den 28. november i æ’ Redningshus i Klitmøller kl. 19.00 – 20.45. Der er gratis kaffe til deltagerne.

Forfatter

Related posts

Top