Malthe Jakobsen på pokaljagt i Malaysia

Den 15-årige racerkører Malthe Jakobsens fra Sennels indleder i den kommende weekenden jagten på pokaler, når går til første afdeling af Formula 4 South-East Asian Championship i Malaysia.

Og racertalentet har store ambitioner og mål for weekenden:

– Jeg håber at jeg kan rejse hjem fra Malaysia med et par heatsejre og en føring af mesterskabet i bagagen, siger han og fortsætter:

– Den største udfordring, tror jeg, bliver vejret. Der er stor temperaturforskel fra Danmark til Malaysia, og selvom det er en åben bil, bliver det rigtigt varmt når jeg sidder bag rattet, så det kræver en del af mig, rent fysisk. Lige nu truer vejrudsigten med 30 grader og regn, så det bliver spændende.

Besøg af TV-hold
Op til afrejsen har Malthe haft travlt. Ud over at passe sin skolegang var han i fredags til netværksmøde med BNI-netværket, hvor han gav et indlæg omkring sin drøm og arbejdet for at blive en af de næste store racerkørere. Tidligere på ugen var TV-kanalen DR Ultra forbi for at optage et indslag om den thy’ske racerkører. Programmet bliver sendt tirsdag kl. 18, men kan man ikke vente, er det tilgængeligt online på DR TV allerede nu.

Igennem hele løbsweekenden kan Malthe følges på sin Facebookside, som vil blive opdateret med historier og resultater fra start til slut.

Foto: Jakobsen Motorsport

Forfatter

Related posts

Top