Malthe Jakobsen efter crash: – Op på hesten og afsted!

I disse dage vender Malthe Jakobsen fra Sennels tilbage til racerbanen, hvor han for nyligt var involveret i et alvorligt uheld på den malaysiske Formel 1-bane, Sepang. Han slap dog heldigvis uskadt fra uheldet.

Hvor helt almindelige mennesker nok ville have visse betænkeligheder ved at skulle spændes fast i en racerbil med fare for at gentage samme tur, glæder Malthe sig til at komme tilbage bag rattet.

– Ja, jeg glæder mig da helt vildt! Det var en super træls måde at slutte løbsweekenden af på, så jeg skal tilbage og gøre det bedre end sidst, lyder det fra den entusiastiske thybo. For det nytter ikke noget at være bange, når målet er at komme til tops i motorsportens verden:

Foto: Jakobsen Motorsport

– Det er nok ikke sidste gang, jeg får sådan en oplevelse. Det er en del af sporten, og selvom det ikke er sjovt når det sker, så opvejer alle de andre fede ting klart sådan en tur, lyder det roligt fra Malthe.

Det bliver Malthes tredje løbsweekend på Sepang, dertil lægges et par hundrede træningsomgange – og selvfølgelig en del timer bag rattet i simulatoren hjemme på værelset. Det er altså ikke småt med kendskabet til banen:

– Jeg kender efterhånden banen ret godt, ja – men det er altid de sidste finpudsninger som tager lang tid, så jeg håber at jeg får fundet den sidste fart i denne weekend, så der kommer et par pokaler med hjem til Danmark igen!

Igår og idag køres der træning på banen, mens der køres to løb både lørdag og søndag.

Forfatter

Related posts

Top