Magisk klovneforestilling: Både Thy og Mors får besøg

Paolo Nani er en gudsbenådet klovn, som med sit udtryksfulde kropssprog, mimiske timing og finurlige humor kan tryllebinde såvel børn som voksne.

Det kan man ved selvsyn opleve, når han den 23. og 24 april gæster Limfjordsteatret med sin nye familieforestilling ”Magiske Jekyll”. Lørdag i Thy og søndag på Mors.

Forestillingen er rent fortællingsmæssigt forløberen for Paolo Nani Teaters klassiker ”Jekyll on Ice”. Det er fortællingen om Jekylls første skridt ind i magiens verden – og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger, han siden er blevet til.

I forestillingen forsøger den unge Jekyll at løfte arven som magisk tryllekunstner og is-sælger efter sin far. Men det er ikke helt nemt. Godt nok har hans far efterladt ham en bog, han kan forsøge at hente hjælp i, men det er faktisk temmelig svært at få en tryllestav til at virke og at trække en kanin op af hatten. Og måske skal man i virkeligheden bare følge sine egne drømme i stedet for at prøve at blive som sin far.

Forestillingen henvender sig til børn og voksne fra seks år og opefter – og slutter ligesom ”Jekyll on Ice” med en ægte is-fest. Selv om man ingen børn har at tage med i teatret, kan man sagtens nyde Paolo Nanis virtuose optræden og give sig selv en munter time i teatret.

Billetter kan købes på www.limfjordsteatet.dk.

Foto: Søren Meisner

Forfatter

Related posts

Top