Lukas Graham bliver hovednavn til Thy Rock 2020

Selvom der er næsten et år til næste udgave af Thy Rock, løfter foreningen bag nu sløret for 2020’s absolutte hovednavn.

Lukas Graham og hans band kommer til at stå øverst på plakaten når festlighederne næste skydes i gang på Dyrksuepladsen i Thisted.

Og det er lidt af et scoop, fortæller Thy Rock’s formand Hans Peter Jarl Madsen:
.

.
Internationalt gennembrud og Grammy-nomineringer
Siden debuten i 2012, har det danske band med sanger Lukas Forchhammer i front, nærmest ikke set sig tilbage, men leveret det ene kæmpehit efter det andet. Ude i verden tog karrieren for alvor fart i løbet af 2016, hvor singlen ’7 Years’ førte an for et massivt internationalt gennembrud.
.

.
Bandets internationale debutalbum gik Top 10 i 11 lande, inklusiv top 3 placeringer i bl.a. USA, England, Sverige samt nr.1 i Canada, Australien og Danmark, hvor albummet nu er certificeret med 10 gange platin Med den verdensomspændende succes opnåede Lukas Graham desuden hele tre amerikanske Grammy -nomineringer.

Lukus Graham glæder sig til Thy Rock
Siden det internationale gennembrud i 2016, har Lukas Graham spillet på et utal af festivaler over hele verden, men ifølge Lukas Forchammer selv, har han og bandet savnet at spille for det danske publikum.

LUKAS GRAHAM KOMMER TIL THY ROCK 2020

LUKAS GRAHAM KOMMER TIL THY ROCK 2020 Her er en lille hilsen fra Lukas og han glæder sig

Slået op af THY ROCK i Søndag den 11. august 2019

– Efter at have spillet mange festivaler i udlandet, kommer man til at savne at spille hjemme på de danske festivaler, hvor vi får lov at feste med de fans, som kender os allerbedst. Man kommer til at savne den ”nede på jordenhed”, der kommer, når man spiller herhjemme, siger Lukas Graham.

– Vi har aldrig spillet på Thy Rock før, men vi glæder os meget til at opleve festivalen og gæsterne. Det er altid ekstra spændende, når vi besøger en ny festival for allerførste gang, siger Lukas Graham.

Næste års Thy Rock afvikles d. 26.-27. juni, og billetsalget er netop blevet skudt i gang på www.thyrock.dk

Foto: Lukasgraham.com

Forfatter

Related posts

Top