Lokal repræsentant valgt til bestyrelsen for Landbrug & Fødevarer Kvæg

Fagansvarlig for Kvæg i LandboThys bestyrelse, Mette Iversen, blev på årets Kvægkongres i går valgt til Landbrug & Fødevarer Kvægs bestyrelse for en 2-årig periode.

– Jeg er selvfølgelig glad for at blive valgt. Og så er det er glædeligt, at det er lykkedes en kandidat fra region Nordjylland at blive valgt ind, så jeg ser frem til, at vi nu i endnu højere grad får mulighed for at sætte vores præg på den politiske kvæg-dagsorden, siger Mette Iversen.

For Mette Iversen er det vigtigt at turde tage fat i udfordringerne i og dialogen om erhvervet.

– Vi skal være proaktive og have fokus på dialogen med forbrugerne for at forsøge at skabe ro omkring erhvervets rammebetingelser. På den måde er vi med til at sikre den konstante omstillingsparathed, som er nødvendig i en dynamisk verden, og som vi jo allerede er kendte for.

Mette Iversen er uddannet agronom og driver i dag sammen med sin mand en gård på Mors med 170 Holstein-køer og driver 150 ha. Hun er i dag en del af LandboThys bestyrelse som fagansvarlig for Kvæg og har været en del af udvalgsarbejdet i LandboThy siden 2009. Hun er desuden formand for LandboThys dyrevelfærdsgruppe, der skal sikre ordentlig dyrevelfærd, repræsentantskabsmedlem i Arla og næstformand i Nordvestjyllands Holstein.

 

Forfatter

Related posts

Top