Liverpool FC’s indkast-træner skal hjælpe Thisted FC

Det er ikke en hr. hvem-som-helst, som kommer på besøg og laver et træningsforløb med Thisted FC’s 2. divisionshold imorgen, onsdag.

Der er nemlig tale om skibonitten Thomas Grønnemark, som siden sommeren 2018 har været ansat som indkasttræner for de regerende Champions League-mestre Liverpool FC.

Aftalen er kommet i stand fordi Thomas Grønnemark og cheftræner Bo Thomsen kender hinanden.

– Det er spændende, at han (Thomas Grønnemark, red.) kommer og bringer nogle af sine tanker og færdigheder til os. Fodbold er en masse statistik og kan man få nogle af procenterne med sig ved at nørde i indkast, så er det fantastisk, fortæller Bo Thomsen til Thisted FC’s hjemmeside.

I første omgang er der blot tale om et enkelt træningspas – og det bliver et hemmeligt et af slagsen. Til spørgsmålet om hvad træningen kommer til at bestå af svarer Thomas Grønnemark drillende:

– Det er en hemmelighed. Indkast.

Udover Liverpool FC er Thomas Grønnemark i denne sæson også tilknyttet klubber som hollandske Ajax Amsterdam, belgiske Gent og italienske Atalanta United. Dertil kommer en række pro-klubber som også nyder godt af skibonittens viden inden for kategorien indkast.

Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top