Limfjordsteatret laver ekstra sommerskole for børn

Limfjordsteatrets traditionsrige sommerskole for børn den første uge i skolernes sommerferie er i fuld gang. Men i år arrangerer teatret også en ekstra sommerskole i slutningen af ferien – helt præcist i uge 32 fra tirsdag 4. august til fredag 7. august for de 6-10 årige.

Årsagen er den sommerpakke til børn og unge, som regeringen og et bredt flertal i Folketinget har vedtaget. Den sikrer 200 mio. kr. til et partnerskab med Kommunernes Landsforening, som skal sørge for en bred vifte af sommeraktiviteter til børn og unge mellem 6 og 17 år.

– Vi får en ekstra pose penge gennem Morsø Kommune, og har allieret os med to dygtige undervisere: danser Stisa Søgaard, som også medvirker i vores nye børneforestilling ”Forvandling” og Naja Lee Jensen, som er instruktør og koreograf. Hvor vores sædvanlige sommerskole er for børn i 3.-8. klasse bliver den anden uge for de lidt yngre børn, og det glæder vi os meget til, siger Limfjordsteatrets leder Gitta Malling.

Sommerskolen vil foregå i og omkring det nye teaterhus i Nykøbing, og børnene kommer både til at eksperimentere med skuespil, dans, hip-hop, sang, akrobatik og cirkus-kunster. I løbet af de fire dage, finder deltagerne og underviserne sammen frem til et tema, som de bygger en fantasifuld forestilling op omkring.

Man behøver ikke at have spillet teater i forvejen for at være med, og kan læse nærmere om begge de to sommerskoler på www.limfjordsteatret.dk og tilmelde sig på post@limfjordsteatret.dk. På grund af de særlige midler er sommerskolen i uge 32 helt gratis.

Foto: Limfjordsteatret

Forfatter

Related posts

Top