Lille Mors-festival tror på det og skyder gang i billetsalget

Blot fordi der har været stille fra folkene bag den lille Mors-festival Ejerslev Dreaming er det ikke ensbetydende med, at der ikke bliver knoklet i kulissen. Tværtimod.

For selvom det endnu ikke står klart, hvordan coronasituationen og deraf følgende restriktioner og forsamlingsforbud udvikler sig de kommende måneder, er planlægningen i forhold til at afvikle festivalen i slutningen af juli og starten af august i fuld gang.

Billetsalget er netop blevet skudt i gang.

– Vi satser stærkt på, at sommeren 2021 bliver der, hvor vi igen kan mødes i den virkelige verden og labbe musikken, naturen og litteraturen i os sammen med kolde fadøl og drinks, skriver festivalen på sin facebook-side.

– Skulle det alligevel ske, at vi må aflyse på grund af du ved nok, så får du selvfølgelig dine penge retur, fortsætter festivalen efter at have linket til den hjemmeside, hvorfra det er muligt at købe sin billet.

Fællesskabet vil stadig være i centrum. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at festivalgæsterne hjælper med at løse forskellige praktiske opgaver – men der vil ikke være deciderede vagter, der skal fyldes ud på samme måde som sidst.

Inden længe løftes sløret for de første musik- og litteraturnavne og naturoplevelser, som kommer til at være en del af årets festival.

– Da vi er en mini-lille-bitte festival, vil vi selvfølgelig stærkt opfordre til, at du sikrer dig din billet lige nu, lyder den sidste opfordring for nu fra festivalen.

Billetter til Ejerslev Dreaming 2021, der afvikles omkring Ejerslev Havn på det nordlige Mors, kan købes HER.

Arkivfoto: Wil Stewart/Unsplash

Forfatter

Related posts

Top