Landsholds-keeper forlænger med FC Thy-Thisted Q

Maja Bay Østergaard har sat sin underskift på en aftale, der binder hende til FC Thy-Thisted Q frem til sommeren 2024. Dermed er hendes kontrakt forlænget med to år.

– Maja kom til klubben i sommeren 2018 fra Vildbjerg, da vi rykkede op i ligaen og har gennem årene gennemgået en fantastisk udvikling der gør, at hun også her i foråret var udtaget til 2 kval-kampe med A-landsholdet, skriver klubben på sin hjemmeside.

Med kontraktforlængelsen skal den 24-årige keeper også de kommende år være en af grundstenene for ligaholdet.

– Jeg er ekstremt stolt og glad for at forlænge min kontrakt i Thisted yderlige 2 år. For mig er det vigtig at jeg er et sted hvor jeg trives og det må man sige jeg gør i Thisted. Klubben er stadig i en god udvikling og fortsat ved at bygge noget godt op som er fedt at være en del af. Jeg føler stadig jeg kan udvikle mig her, og fortsat kan give noget til holdet, udtaler Maja Bay Østergaard.

Foto: FC Thy-Thisted Q

Forfatter

Related posts

Top