FC Thy-Thisted Q skriver kontrakt med talent fra egne rækker

20-årige Signe Damsgaard fra Østerild har skrevet kontrakt med FC Thy-Thisted Q.

Forsvarsspileren fra Østerild startede med at spille fodbold i IF Nordthy, og blev senere en del af FC Thy Piger’s talentudvikling. Efter en lidt svær overgang fra ungdom til senior har Signe Damsgaard positioneret sig som en stæk og hurtig forsvarsspiller.

Hun er har netop fået studenterbeviset i hånden og kan fremadrettet fokusere på en tilværelse som fodboldsspiler på eliteniveau.

– Jeg er vildt glad og stolt over at have skrevet en 2-årig kontrakt med FC Thy-Thisted Q. Det har særlig stor betydning, fordi jeg har spillet alle mine ungdomsår i FC Thy piger, og det viser derfor stor tillid fra klubben, at de gerne vil fortsætte med at hjælpe mig med min udvikling, udtaler Signe Damsgaard til klubbens hjemmeside.

Foto: FC Thy-Thisted Q

Forfatter

Related posts

Top