LandboThy med rekordresultat trods corona

Selvom 2020 i høj grad har været præget af corona-pandemien, har LandboThy realiseret et historisk flot resultat på ca. 3,5 mio. kr. Det er det bedste resultat i virksomhedens historie.

– Da vi i marts stod foran en landsdækkende nedlukning, var vi usikre på, hvad det ville få af konsekvenser for driften af LandboThy, siger adm. direktør Henrik H. Galsgaard, der naturligvis glæder sig over resultatet.

Som følge af det flotte resultat, har bestyrelsen i LandboThy besluttet at udbetale medlemsbonus på medlemskontingentet til aktive medlemmer.

– Vi har haft et nogle gode år – og i år et virkelig godt år – og det, har vi i bestyrelsen besluttet, skal komme vores medlemmer til gode. Det er takket være deres, at vi kan arbejde med at sikre bedre vilkår i vores områder. Derfor har vi besluttet, at 1,9 mio. kr. af årets resultat skal ud til dem. Vi har 710 aktive medlemmer, der kan se frem til at få en bonus, der svarer til knap 50 % af opkrævet kontingent i 2020, udtaler formand Leif Gravesen i en pressemeddelelse.

Sammen med den øvrige bestyrelse er han tilfreds med resultatet, og han ser frem til den kommende generalforsamling:

– Men på grund af Corona-situationen, ved vi endnu ikke, hvilken form generalforsamlingen bliver eller på hvilket tidspunkt på året. Det arbejder vi med lige nu i bestyrelsen, siger han.

LandboThy undersøger mulighed for fusion

Foto: LandboThy

Forfatter
Tags

Related posts

Top