Læserbrev: – Selvfølgelig skal fakta tages alvorligt

Læserbrev af
Meiner Nørgaard (DF), medlem af kommunalbestyrelsen på Mors.

Kommentar til Pia Thorsen, Enhedslisten, vedr. læserbrevet om naturen på Mors.

Selvfølgelig skal fakta tages alvorligt og være grundlaget for det hele. Og hvad er så fakta i forbindelse med Naturfredningsforeningens rapport, der viser de gode, de onde og de dårlige kommuner med hensyn til naturens ve og vel.

Fakta er, at det, vi her på Mors kalder for vores skønne natur, kalder Naturfredningens rapport for landskab, og det tæller ikke med i vurderingen af naturen. Og i forhold til det siger jeg: Hurra for at vi har noget skønt, varieret og godt landskab på Mors.

I selvsamme rapport kan man læse at Tårnby kommune på Amager indtager en flot 3. tredjeplads. Tårnby kommune består hovedsageligt at en enkelt større by, Kastrup Lufthavn, de omkransende grønne arealer og et par småøer i Øresund. Jaja, og så tænker man, hvor er logikken og fornuften?

Og til dem der mener at vi ingen natur har, eller kun har dårlig natur på Mors, må jeg sige: Sluk computeren, forlad skrivebordet, find vandreskoene frem og kom til Mors, så kan vi sammen opleve vores skønne natur.

For selvfølgelig skal vi passe på vores skønne natur, udvikle den og gerne skabe mere “vild natur”der hvor det passer ind, gerne lave flere rekreative områder, bla. i forbindelse med vores vådområdeprojekter, og det skal vi gøre i fællesskab.

Så kan vi nemlig også om 10, 20 og 30 år sige at vi har en skøn, mangfoldig og enestående natur på Mors.

LÆS OGSÅ:

Læserbrev: – Man kan ikke ændre fakta

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top