Krisetelefon: Regionen modtager mange henvendelser

I kølvandet på den tragiske skudepisode i shoppingcenteret Field’s forleden tilbyder Region Nordjylland krisehjælp til de nordjyder, der måtte have behov for det.

Konkret henvender tilbuddet sig de nordjyder, der var til stede i og omkring Fields, og dermed var direkte berørte af de voldsomme hændelser samt til pårørende til skadelidte personer.

Man kan bl.a. komme til at tale med en psykolog, læge, sygeplejerske eller en præst – og mange har benyttet sig af tilbuddet, fortæller direktør for Kvalitet og Patientsikkerhed i Region Nordjylland, Jan Mainz til TV Midtvest.

– Der har faktisk været rigtig mange henvendelser i dag (mandag, red.). Det bekræfter mig i, at det var klogt at etablere en telefonlinje, siger han.

I Region Nordjylland foregår krisehjælpen på den måde, at man kan ringe til krisetelefonen til en indledende snak. Herefter bliver man efter behov ringet op af en medarbejder fra regionen. Der er også mulighed for at komme til en fysisk samtale.

Du kan ringe til Region Nordjyllands krisetelefon på 97 64 30 00

Tre personer blev skudt og dræbt sent søndag eftermiddag i shoppingcenteret. Derudover blev såret. Den formodede gerningsmand, en 22-årig mand, blev mandag under et grundlovsforhør varetægtsfængslet i surrogat og indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling.

Foto: Presse-fotos.dk

Forfatter

Related posts

Top