Kom til foredrag med lokal krimidronning

Morsø Folkebibliotek inviterer til foredrag med den lokale krimiforfatter Helle Mogensen på biblioteket onsdag den 29. september kl. 19.30-21.30.

Her vil hun fortælle om sin nyeste krimi ”Malstrøm”, herunder om skriveprocessen, vejen til forlagsudgivelse og om at debutere i en moden alder.

”Malstrøm” har, ligesom Helle Mogensens første krimi ”Havunger”, psykologen Anne Lebæk som en central person i opklaringsarbejdet. Anne Lebæk er flyttet til det lille fiskersamfund Hvertsund. Her finder hun liget af en ung kvinde i sin venindes fiskerhus i havnekvarteret, og bliver herefter hvirvlet ind i jagten på morderen.

Bogen tegner et miniportræt af provinsen og skildrer, hvad der sker, når tilflyttere bringer penge og dekadence til udkantsdanmark.

– Helle Mogensen lover, at hun fortæller noget, som ingen har kunnet læse nogen steder tidligere, så kom og oplev Helle Mogensen live i Støberisalen på Morsø Folkebibliotek. Alle er velkomne, og der kræves ikke billet på forhånd, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Bent Bisgaard fra boghandlen i Nykøbing vil være til stede, så man har mulighed for at købe Helle Mogensens bøger og få dem signeret.

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Forfatter

Related posts

Top