En god eftermiddagsaktivitet: Oplæsning for voksne

Hvis du trænger til en spændende og måske anderledes eftermiddagsaktivitet, er det nu igen muligt at komme til oplæsning for voksne på Morsø Folkebibliotek. Første oplæsning er tirsdag den 21. september kl. 16.00.

Til arrangementerne læser en bibliotekar op i omkring en halv time, hvorefter der er mulighed for at få en lille snak om det, der er blevet læst op. Bibliotekaren fortæller efterfølgende lidt om forfatteren. Det er både noveller af danske og udenlandske forfattere, der bliver læst til arrangementerne – og gerne litteratur, der udfordrer tilhørerne. Oplæsningen afsluttes med et digt, der som regel har samme tema som novellen.

”Oplæsning for voksne er for alle – også dem, der ikke læser bøger. Selv om du sjældent eller aldrig læser en bog, så er der noget hyggeligt over samværet og fællesskabet, når du lytter til en god historie”, siger bibliotekar Lisbeth Bach Sørensen, der er ansvarlig for arrangementerne. ”Flittige læsere er selvfølgelig også meget velkomne. Hele arrangementet varer ca. tre kvarter”.

Arrangementet foregår på 1. sal i biblioteket og varer ca. 45 minutter. Det er gratis, og der er ingen tilmelding. Du kan sagtens deltage, selvom du ikke har mulighed for at komme alle gange. Biblioteket byder på kaffe, te og vand.

Foto: Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top