Klitmøller-surfere overøst med medaljer til EM i standup paddling

Det var en særdeles vellykket tur til Hvide Sande, hvor EM i standup paddling i lørdags blev afsluttet efter en uge med konkurrencer. Fem ud af seks danske medaljer blev hentet hjem af surfere fra Klitmøller, der allerede i dag er på vej videre til konkurrencer i Polen, England og Korea.
Det har været et historisk godt EM i standup paddling (SUP) for Danmark, og det tegner godt for fremtiden. De lokale surfere fra Surfklubben NASA i Klitmøller viste vejen og vandt fem medaljer ved EM.
Caroline Küntzel vandt guld i SUP Spring hos kvinderne, NOA Stender guld i SUP SURF U18, Christian ”Polarbear” Andersen hentede to bronzemedaljer i SUP Sprint og SUP Technical Race hos mændene, mens Katrine Bergmann hentede en flot bronzemedalje i SUP Sprint U18. 
– Det har været fantastisk og jeg er utrolig glad for min placering, som jeg tager med mig videre på SUP World Touren de kommende uger. Det er podiepladserne, det handler om, når man skal leve af sin sport og derfor er det her guld også utroligt vigtigt for dels hele det sportslige resten af sæsonen, men også i forhold til sponsorerne, hvor vi lige nu er ved at lave aftaler for næste år, fortæller Caroline Küntzel.
Det er Christian ”Polarbear” Andersen enig i.
– Det har været et stærkt felt, vi har været oppe imod til EM. Der er et utroligt højt niveau og det giver bare mere blod på tanden til at give den en ekstra skalle under træningen op til de kommende konkurrencer ude i verden, siger Christian ”Polarbear” Andersen.
Klitmøller-surferne drager allerede mandag videre til Polen, hvor der sejles et stop på World Touren. 
Foto: Ilostawavein79.com
Forfatter
Tags

Related posts

Top