Intern uro fortsætter: Leder fyret i Børn- og Kulturforvaltningen

Opdateret kl. 11.18
I den oprindelige artikel fremgik det, at den pågældende leder er blevet bortvist. Det er ikke tilfældet. Kommunaldirektør Rikke Würtz har sendt følgende mail til redaktionen:
 Det er faktuelt forkert, at vedkommende leder er blevet bortvist. Hun er afskediget og fritstillet i opsigelsesperioden og altså ikke bortvist. Dette er en ganske normal procedure ved afskedigelse af ledere.

Gennem længere tid har der været intern uro i Morsø Kommunes Børn og Kultur-forvaltning.

I første omgang kulminerede uroen da direktør Peder Hanghøj og chef for Center for Børn og Familier Alex Bang Henriksen for lidt over et år siden forlod deres respektive stillinger – med blot én dags varsel. Den officielle udmelding fra kommunens side har været, at begge frivilligt forlod deres stillinger.

Men nu har der været en decideret fyring i forvaltningen. Det skriver Nordjyske.

Lederen af familierådgivningen er nemlig blevet afskediget og fritstillet i opsigelsesperioden pr. 7. november. Og selvom direktør Torben Gregersen ikke ønsker at uddybe fyringen nærmere, bunder den i følge Nordjyske i, at gruppelederen havde udvist inkompetence i “en række vanskelige familiesager, blandt andet om anbringelse af børn uden for hjemmet.”

Den pågældende leder har arbejdet for kommunen de sidste 8 år. For to år siden blev hun af sin daværende chef, Alex Bang Henriksen, forfremmet til den stilling hun netop er blevet fyret fra.

LÆS OGSÅ:

Kommunen udbetaler stadig løn til to tidligere chefer

 

Forfatter

Related posts

Top