IF Nordthy nyder status som DBU Børneklub

IF Nordthy kan nu brøste sig af at være den første klub i Thy, der er udnævnt til at være DBU børneklub. Titlen betyder meget for klubben, der både nu og fremover gerne vil arbejde mere målrettet med deres børnefodboldtilbud. DBU Børneklub er et tiltag, som er en del af DBUs nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021, og det er et tiltag, som Jimmy Breinholt gerne vil støtte op op:

– Det er noget DBU satte i gang for ligesom at få endnu mere fokus på børnefodbolden, og det vil vi selvfølgelig gerne være en del af, for det er jo vigtigt, at der er nogle gode tilbud til børnene, når de skal til et eller andet, og der vil vi gerne være med til at sætte mere fokus på den del, fortæller Jimmy Breinholt.

En række fokuspunkter skal være med til at sikre et godt børnemiljø til de fodboldbørn, der allerede er medlem af klubben, og til de børn, der fremover gerne vil spille fodbold i IF Nordthy. Fokuspunkterne dækker over at sørge for et godt træningsmiljø, at sørge for børnenes trivsel, og at der er plads til alle.

– Der kan være rigtig stort niveauforskel, fortæller Jimmy Breinholt, – der kan være nogle, der har spillet i flere år, der kan være én, der lige er startet, og der er det vigtigt, at vi finder plads til alle, og at alle rammer nogenlunde det niveau, de hører til, fortæller han.

Udnævnelsen skete til det årlige cykelsponsorløb, hvor 100 cyklister med godt humør og krudt i pedalerne var med til at skabe god stemning og samtidig indsamle 50.000 kr. til klubben.

– Vi havde 100 cyklister, der var med til at skabe rammerne til, at vi også havde et godt arrangement bagefter. Arrangementet gav ca. 50.000 til klubben, og efterfølgende var vi så i Nordthy Hallen, hvor der var spisning, men også her fik vi udnævnelsen som DBU Børneklub, hvor vi havde en repræsentant fra DBU, der var her til at overrække den. Så det var en fin lejlighed til at få udnævnelsen en dag, hvor der var mange lokale tilstede, fortæller Jimmy Breinholt.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top