Hvem har “glemt” murbrokker og gulvtæppe på rasteplads?

Til trods for, at Thisted Kommune som en af de eneste i landet, i al den tid de danske genbrugspladser har været lukket, har holdt de døgnåbne pladser åbne i Hanstholm og Thisted, er der alligevel nogle som er sprunget over hvor gærdet er lavest.

– Nogen har “glemt” deres gamle gulvtæppe og en omgang murbrokker på en af vores rastepladser. I går var der også nogle som “glemte” noget madaffald ved genbrugsstationen i Nr. Vorupør, skriver kommunen i et opslag på facebook.

– Det er super fint, at I bruger tiden på fornuftige gør-det-selv projekter som at skifte gulvet eller at mure svigermor inde i kælderen. MEN resterne skal ikke afleveres sådan her. Det ved langt de fleste af jer heldigvis godt, står der videre i opslaget.

Thisted Kommune opfordrer i den forbindelse borgerne til at benytte der dertil indrettede genbrugspladser. Den i Hurup er åben igen fra i dag, mens den i Frøstrup åbner i morgen. Derudover kører genrbugspladserne i både Thisted og Hanstholm videre med 24-7-ordningen,

Har man brug for at komme af med ekstra affald fra dagligdagen, så kan der bestilles en ekstra tømning. Man kan også sætte en ekstra sæk ved skraldespand og blot huske at påføre denne EKSTRA-strip eller en tilsendt sms-kode. Læs mere om dét HER.

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top